|

Just Move Festival – Zetje in Beweging met de Meierijers Boogschietclub!

Dit jaar heeft de stad Tilburg een primeur: het allereerste sport- en beweegfestival genaamd “Just Move Festival – Zetje in beweging”. Op 7 en 8 september wordt het Spoorpark omgetoverd tot een sportieve arena waar jong en oud, solo-avonturiers en teamspelers, binnen- en buitenliefhebbers, kunnen samenkomen om te bewegen en nieuwe sporten te ontdekken.

De Meierijers Boogschietclub Gaat Actief Deelnemen
Als trotse ambassadeurs van de boogschietkunst is onze Meierijers boogschietclub verheugd om deel te nemen aan dit unieke evenement. We bieden bezoekers de kans om de precisie, focus en het plezier van handboogschieten te ervaren. Onder begeleiding van onze ervaren leden krijgt elke geïnteresseerde de kans om de boog ter hand te nemen en zelf te ervaren wat onze sport zo fascinerend maakt.

Ontdek en Geniet
Naast handboogschieten biedt het Just Move Festival een scala aan sport- en beweegactiviteiten. Van tafeltennis en atletiek tot beachvolleybal en urban sports, er is voor elk wat wils. Dit festival is de perfecte gelegenheid om nieuwe sporten uit te proberen, andere sportliefhebbers te ontmoeten en een fantastisch weekend vol beweging en plezier te beleven.

Slotwoord
De Meierijers boogschietclub kijkt ernaar uit om jou en vele nieuwe gezichten te ontmoeten op het Just Move Festival. Laten we samen Tilburg in beweging brengen en een onvergetelijk evenement ervaren. Voor meer informatie over het festival, bezoek de Just Move Festival website. Tot ziens in het Spoorpark!

Vergelijkbare berichten