|

Aanmelding Lowlands Archery 2024

Ben je jong en gepassioneerd door handboogsport? Dan is dit je kans om te schitteren! Op 15 juni 2024 organiseert De Meierijers het spannende Lowlands Archery toernooi speciaal voor de jeugd. Dit evenement is de perfecte gelegenheid voor jonge boogschutters om hun vaardigheden te tonen en te genieten van een dag vol competitie en plezier.

Het toernooi vindt plaats in onze prachtige buitenterrein, waar deelnemers de kans krijgen om in verschillende leeftijdscategorieën te strijden. Of je nu beginner bent of al wat ervaring hebt, elk niveau is welkom. Dit is niet alleen een kans om je schietvaardigheden te verbeteren, maar ook om nieuwe vrienden te maken die dezelfde passies delen.

Inschrijven voor het Lowlands Archery toernooi is nu mogelijk via de volgende link: Schrijf je hier in!. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en de deadline nadert!

Mis deze fantastische dag niet en markeer 15 juni 2024 in je agenda. We kijken ernaar uit om veel jonge talenten te verwelkomen en een onvergetelijk toernooi te beleven. Tot dan!

Vergelijkbare berichten