Onze Voorzitter Lowie Claessens, Vrijwilliger van het Jaar 2023

Het is met grote trots dat we onze eigen voorzitter, Lowie Claessens, feliciteren met de eervolle onderscheiding als Vrijwilliger van het Jaar 2023, een award die hij afgelopen zondag tijdens de jaarvergadering in ontvangst mocht nemen. Deze speciale gelegenheid, georganiseerd door Koninklijke Handboogsport Nederland, vond plaats in het bijzijn van vele leden en belangstellenden van onze vereniging, De Meierijers.

Lowie, bekend om zijn tomeloze inzet en veelzijdige bijdrage aan de handboogsport, is een voorbeeld voor ons allen. Zijn leiderschap strekt verder dan alleen het voorzitterschap; van het sjouwen met doelpakken tot het organiseren van wedstrijden en het werven van sponsoren, Lowie staat altijd vooraan. Zijn passie voor de sport en vooral voor de jeugd heeft geleid tot het opzetten van regiotrainingen voor jonge schutters in Midden-Brabant, iets wat hij vaak benadrukt als de toekomst van onze sport.

Lowie’s betrokkenheid reikt ook tot in de bondsraad van Rayon 2, waar hij sinds vorig jaar actief is. Zijn constructieve houding en deskundigheid komen ook hier goed tot hun recht. Niet alleen in bestuurlijke kringen maar ook op grote toernooien, zoals de Invictus Games en de European Para Championships, is Lowie een bekend gezicht. Hij draagt altijd bij aan een positieve en stimulerende omgeving voor alle schutters.

Lowie, nogmaals dank voor jouw onvermoeibare inzet en gefeliciteerd met deze welverdiende erkenning! Je inspireert ons allen om het beste te geven voor de sport en onze gemeenschap.

Voor meer informatie en verdere details over deze onderscheiding, heeft Koninklijke Handboogsport Nederland ook een artikel gepubliceerd over Lowie Claessens’ verkiezing tot Vrijwilliger van het Jaar 2023. Lees het volledige verhaal hier.

Vergelijkbare berichten