De contributies worden jaarlijks, tijdens de jaarvergadering, vastgesteld en betaal je voor een heel kalenderjaar.

Voor het jaar 2024 gelden de volgende contributiebedragen:

  • Tot en met 17 jaar: € 148,- per jaar inclusief bondsgeld.
  • Vanaf 18 jaar: € 220,- per jaar inclusief bondsgeld.
  • Niet schietende leden: € 32,50 per jaar.

Het lidmaatschap wordt per 1 januari stilzwijgend verlengt met 1 jaar, tenzij voor 1 december van het lopende jaar opgezegd wordt.

Meedoenregeling

De gemeente Tilburg stelt voor mensen met weinig inkomen een bedrag beschikbaar via de Meedoenregeling. Dit bedrag kun je ook gebruiken voor betalen van een deel van lidmaatschap. Meer informatie kunt je vinden op de pagina meedoenregeling en op de pagina van de gemeente tilburg.

De gemeente Tilburg stelt een bedrag beschikbaar via de Meedoenregeling om leuke dingen te ondernemen en nieuwe mensen te leren kennen. Bewegen, sporten, muziek, cultuur, cursussen, lidmaatschap en activiteiten KBO, uitstapjes… de keuze is aan u. Meer dan 200 aanbieders zorgen voor een gevarieerd aanbod. Voor ieder wat wils, ongeacht leeftijd of beperking.

Voor wie?

Voor iedereen met een inkomensgrens van maximaal 120% van het sociaal minimum. U kunt op de volgende pagina van gemeente Tilburg bepalen of u recht heeft op een bijdrage. Informatie over de Meedoenregeling gemeente Tilburg – Gemeente Tilburg

Hoe werkt het?

Heb je recht op de Meedoenregeling? Dan kun je een keuze maken uit het aanbod, ter waarde van 135,- euro.

Kies je voor een activiteit van meer dan 135,- euro? Dan betaalt je zelf de rest. Of en hoeveel je moet bijbetalen ligt aan de activiteit die je kiest. Kost je activiteit minder dan 135,- euro, dan kun je het bedrag dat overblijft voor een andere activiteit gebruiken.

Meedoenregeling inwisselen

Het inwisselen van de Meedoenregeling is heel eenvoudig.

Maak een keus uit het aanbod. Pak uw paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. Vertel bij de kassa van de door u gekozen activiteit dat u de Meedoenregeling wilt gebruiken. De medewerker controleert uw gegevens. Klaar!

Inschrijfgeld

De eerste drie maanden mag voor die € 40,-  schieten en krijg je gratis een boog van de vereniging ter beschikking. De resterende maanden van het jaar moet evenredig contributie voldaan worden inclusief bondsgeld.