Welkom bij Meierijers Boogschietclub, de perfecte plek om kennis te maken met de boeiende wereld van het boogschieten! Of je nu een aspirant-boogschutter bent of gewoon nieuwsgierig naar deze eeuwenoude sport, onze proeflessen bieden je de ideale gelegenheid om de boogschietkunst te ervaren in een vriendelijke en ondersteunende omgeving.

Proeflessen Schema

Bij Meierijers begrijpen we dat iedereen uniek is, en daarom bieden we proeflessen aan die zijn afgestemd op verschillende leeftijdsgroepen:

  • Jeugd: Voor onze jongere enthousiastelingen (onder 18 jaar) vinden de proeflessen plaats op maandag om 19:00 uur. Deze sessies zijn speciaal ontworpen om jongeren op een leuke en veilige manier kennis te laten maken met boogschieten.
  • Volwassenen: Volwassen beginners of geïnteresseerden kunnen deelnemen aan onze proeflessen op maandag om 21:00 uur. Deze sessies bieden een uitgebreide introductie tot de basis van het boogschieten, begeleid door ervaren instructeurs.

Hoe deel te nemen

Om een vlotte en persoonlijke ervaring te garanderen, vragen we geïnteresseerden om zich vooraf aan te melden voor de proeflessen. Dit kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@meierijers.nl met je naam, leeftijd, en de datum waarop je de proefles wilt bijwonen. Na je aanmelding zorgen wij ervoor dat er een deskundige instructeur beschikbaar is om je door de les te leiden.

Flexibele Proeflessen

We begrijpen dat niet iedereen beschikbaar is op maandagavond. Daarom bieden we de mogelijkheid om een proefles op een andere avond te volgen. Ook hiervoor geldt: eerst aanmelden via info@meierijers.nl. Na je aanmelding nemen we contact met je op om een geschikte datum en tijd af te spreken.

Jouw Eerste Stap in Boogschieten

Tijdens de proefles leer je de basisbeginselen van het boogschieten, inclusief veiligheidsinstructies, basistechnieken en natuurlijk krijg je de kans om zelf de boog ter hand te nemen en je eerste pijlen te schieten. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden en adviseren, zodat je een echte smaak van de sport krijgt.

Wij bij Meierijers Boogschietclub zijn enthousiast om je te verwelkomen en je te helpen de eerste stappen te zetten in de fascinerende wereld van het boogschieten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hobby, fysieke activiteit of gewoon iets unieks wilt proberen, boogschieten bij Meierijers biedt iets voor iedereen. Meld je aan voor een proefles en ontdek de boogschutter in jou!

Extra Informatie over Inschrijving

Voor degenen die na de proefles geïnteresseerd zijn in het verder verkennen van boogschieten of zich willen aansluiten bij onze club, bieden we uitgebreide informatie over het inschrijvingsproces en het lidmaatschap. Bezoek deze pagina voor meer details over de inschrijvingsprocedure, lidmaatschapskosten, de voordelen van het lid zijn bij Meierijers Boogschietclub, en antwoorden op veelgestelde vragen. We moedigen je aan om alle benodigde informatie door te nemen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over je lidmaatschap bij onze club.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op de schietbaan!