Welkom bij Handboogvereniging De Meierijers!

Op zoek naar een unieke ervaring? Onze boogschietclinics bieden een boeiende kennismaking met de wereld van het boogschieten. Geschikt voor iedereen die deze fascinerende sport wil ontdekken of zijn vaardigheden wil verbeteren.

Programma van de Clinic

Elke clinic duurt ongeveer 2,5 uur en omvat het volgende:

 1. Introductie van Boogschietsoorten: Leer over de verschillende soorten bogen, pijlen en hun eigenschappen.
 2. Basisprincipes & Veiligheid: Een grondige uitleg over de basisprincipes van het boogschieten, inclusief essentiële veiligheidsinstructies.
 3. Praktijk Oefening: Begin met schieten op een afstand van 7 meter. Zodra dit goed gaat, vergroten we de afstand voor een grotere uitdaging.
 4. Wedstrijd: Test je nieuwe vaardigheden in een vriendelijke competitie, waarbij de winnaar een beker ontvangt.
 5. Verrassende Afsluiting: Eindig de clinic met een leuke en onverwachte schietoefening.

Eerste Indruk

Benieuwd hoe een clinic bij Handboogvereniging De Meierijers eruitziet? Blader door ons online fotoalbum en duik in de wereld van het boogschieten. Ons fotoalbum biedt een levendige verzameling van momentopnames die de essentie van onze club vangen. Van de geconcentreerde blikken van deelnemers die hun pijlen richten tot de vreugdevolle momenten tijdens de wedstrijd, elke foto vertelt een verhaal.

Kosten en Consumpties

 • Prijs: € 15,00 per persoon, met een minimumbedrag van € 150,00 per clinic.
 • Consumpties:
  • Fris en bier: € 1,50 per consumptie
  • Wijn: € 2,25 per glas
  • Speciaal bier: € 3,00 per flesje
  • Snacks in overleg verkrijgbaar

Reserveren en Contact

Wees er snel bij! Veel data zijn de komende maanden al bezet. Raadpleeg onze online kalender voor beschikbare data. We stemmen graag de datum en details met u af, en zorgen voor een team van ervaren trainers.

Voor meer informatie, verwijzen we u graag naar de uitgebreide informatie op onze website of ‘Meest Gestelde Vragen‘. Mocht u specifieke vragen hebben, neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder! Om zich in te schrijven, gebruik het volgende formulier.

Met vriendelijke groet,

Handboogvereniging De Meierijers